Anne-Marie van Asten

Anne-Marie van Asten

Naast SEH arts ook gespecialiseerd als leefstijl arts

Afspraak maken

Telefoon: 020-6798586

E-mail: aigamsterdam@gmail.com

Adres: Deurloostraat 129 hs

1078 HX Amsterdam

Anne-Marie van Asten

Al ruim 20 jaar ben ik werkzaam als Spoedeisende Hulp arts in het ziekenhuis. Binnen dit werk zet ik mij in voor mensen met acute gezondheidsproblemen. Hierin heb ik ervaren dat de gezondheidszorg ook een ander soort geneeskunde nodig heeft, die niet alleen gericht is op het bestrijden van symptomen maar juist gericht is op de preventie hiervan. Door in een eerdere fase te werken aan gezondheidsbevordering kunnen verschillende ziektebeelden voorkomen of genezen worden.
Tijdens mijn studie geneeskunde werd er nauwelijks aandacht besteed aan het belang van gezonde voeding en beweging ter preventie en herstel van ziekte. Ook het belang van vitaminen en mineralen werd onderbelicht. Daarom heb ik mij de afgelopen jaren hierin verder ontwikkeld.
Inmiddels ben ik naast SEH arts ook gespecialiseerd als leefstijl arts en begeleid en adviseer ik zowel individuen als organisaties in gezondheid en vitaliteit.
Juist de combinatie tussen het werk op de Spoedeisende Hulp en in het Artsencentrum Integrale Geneeskunde Amsterdam (AIGA) is voor mij een ideale combinatie. Op de maandagen ben ik werkzaam in het AIGA. Ik ga dan graag met u aan de slag om samen te werken aan een vitaler en gezonder leven.

BIG-registratienummer: 19048903301
AGB code: 84027636
Mijn praktijk Healthy Life Support is aangesloten bij de AVIG, hierdoor is er meestal een (gedeeltelijke) vergoeding door zorgverzekeraars, afhankelijk van uw aanvullende verzekering.