Anoek Berkhout

Anoek Berkhout

Kind- en Oudercoach.

Afspraak maken

Telefoon: 020-6798586

E-mail: aigamsterdam@gmail.com

Adres: Deurloostraat 129 hs

1078 HX Amsterdam

Anoek Berkhout

Ik ben Anoek Berkhout en verbonden aan het team in het Artsencentrum Integrale Geneeskunde Amsterdam (AIGA), als Kind, Jongeren en Oudercoach.

In mijn sessies werk ik met humor en helderheid vanuit een integrale visie met kinderen, jongeren en volwassenen. Vaak maak ik gebruik van activerende, visuele of creatieve coachvormen om zaken zichtbaar te maken en tot een ander perspectief te komen.

Van origine ben ik beeldend kunstenares met een diepe interesse voor het beeld, symboliek en wat een mens beweegt en doet opbloeien. Door de jaren heen heb ik vele opleidingen gevolgd en ontwikkelde ik een manier van werken waarbij ik beelden inzet om tot inzicht, oplossingen, groei en bloei te komen.


Je kunt voor uiteenlopende thema’s en hulpvragen bij mij terecht, om er een aantal te noemen:
Grenzen en begrenzen, patronen doorbreken, boosheid, (faal)angst, perfectionisme, onzekerheid, hoge gevoeligheid, verdriet, schuldgevoel, schaamte, eenzaamheid, stress, burn-out, rouw, puberteit, (alleenstaand) ouderschap en scheiding, systemisch werk, een persoonlijk ontwikkelingstraject, individuatie en transformatieprocessen.

Een intake is kosteloos en vrijblijvend. We ontmoeten elkaar en ontdekken of het klikt. Als ik de juiste persoon ben om jou te begeleiden, bespreken we hoe we verder gaan en wat passend is voor jou/jullie situatie.

Om een indruk te krijgen van mij kun je onderstaande video bekijken, meer informatie vind je op mijn website www.beeldenalswegwijzer.nl

Kind ~ Jongeren & Oudercoach met Beelden als Wegwijzer