Hannah Visser

 

Ik ben Hannah Visser, internist en in opleiding tot homeopathisch arts.
Ik ben opgegroeid met homeopathie. Mijn zusje had als kind verschrikkelijke oorontstekingen en huilde vaak tot midden in de nacht. Totdat mijn moeder de homeopathie ontdekte, de oorontsteking was genezen. Bij elke opvolgende (kinder)ziekte werden ik en mijn zusjes met homeopathische middelen behandeld, met succes.
Ik heb de werkzaamheid van homeopathie dus zelf ondervonden en ook in mijn naaste omgeving bij volwassenen wonderbaarlijke genezing kunnen meemaken. Ik ben overtuigd van het genezend vermogen dat door homeopathische behandeling in gang gezet kan worden.
Om die reden wist ik vanaf het begin van mijn opleiding tot arts dat ik daar iets mee moest doen. Toch ben ik eerst in de reguliere geneeskunde verder gegaan en heb ook daar gezien hoe mensen geholpen kunnen worden en ben ook overtuigd dat we de reguliere geneeskunde en integrale geneeskunde samen moeten brengen om tot het beste resultaat te komen.
Ik ben momenteel in opleiding tot homeopathisch arts naast mijn werk als internist in het ziekenhuis. Tijdens mijn opleiding werk ik onder supervisie van Frans Kusse.

BIG registernummer: 99909467501