Inge Dekker

Inge Dekker

Psycho-sociaal en lichaamsgericht therapeut

Afspraak maken

Telefoon: 020-6798586

E-mail: aigamsterdam@gmail.com

Adres: Deurloostraat 129 hs

1078 HX Amsterdam

Inge Dekker

Mijn naam is Inge Dekker en ik werk sinds 2014 als psycho-sociaal en lichaamsgericht therapeut in mijn eigen praktijk en sinds 2016 in het Artsencentrum Integrale Geneeskunde Amsterdam.

Daarvoor werkte ik 12 jaar als medisch maatschappelijk werker in een ziekenhuis. Hierdoor heb ik veel ervaring en affiniteit met de verbinding tussen lichaam en geest.

Psycho-sociale en lichaamsgerichte therapie werkt bij (levens) thema´s zoals:

– hoog-sensitiviteit

– burnout

– zelfvertrouwen/assertiviteit

– verwerking van ingrijpende gebeurtenissen/rouw/ziekte

– somberheid/depressie

– relaties

– eenzaamheid

Werkwijze

Om een nieuwe balans in jouw leven te creëren is het mogelijk om tijdens de behandeling vanuit verschillende invalshoeken te werken. Ik heb onder andere ervaring in het werken met mindfulness, EMDR, oplossingsgerichte therapie en gedragstherapie.

Samen kijken we wat bij jou past en wat behulpzaam voor je is. De behandeling kenmerkt zich door afstemming op wat bij jou actueel is. Graag breng ik je in het hier en nu bij jouw eigen kracht. Ik ben praktisch ingesteld en richt me graag op mogelijkheden in plaats van beperkingen. Naast het werken vanuit een voorop gesteld behandelplan, begeleid, inspireer en motiveer ik vooral vanuit authenticiteit en intuïtie.

Vergoeding zorgverzekering

Ik ben aangesloten bij het Collectief Alternatieve Therapeuten. Hierdoor wordt de behandeling meestal (gedeeltelijk) vergoed door zorgverzekeraars. Voor meer informatie: https://catvergoedbaar.nl/profiel/

Praktisch

– Een telefonisch kennismakingsgesprek van maximaal 30 minuten is kosteloos.

– Een sessie van 60 minuten is 80 euro en van 90 minuten 105 euro.

– Voor meer informatie of het maken van een afspraak kun je contact opnemen met Inge op telefoonnummer 06-49925005 of een mail sturen naar info@ingaia.nl