Liselore van Ekdom

Mijn naam is Liselore. Moeder van twee jonge dames en gefascineerd in het beleven én doorgronden van een bewust, gelukkig en gezond leven.

Dit breng ik ook in de praktijk in mijn werk als natuurlijk leefstijltherapeut én life coach. Ik begeleid professionals, vrouwen en hun kinderen om meer energie te krijgen en zo weer In hun Element te komen.

In AIGA werken we als disciplines samen en is mijn specialisatie voeding.

Waarom werken aan leefstijl?
Het ervaren van voldoende energie is de basis van ons geluksgevoel en kwaliteit van leven. In ons huidige drukke bestaan – vol interne en externe (stress) prikkels – is het een hele kunst jouw energie (blijvend) op pijl te houden.

Energieklachten kunnen ontstaan door diverse leefstijlfactoren die stress veroorzaken: ontkrachtende voeding, mentale spanning, (onverwerkte) emotionele stress, onvoldoende energetische bescherming. Of een combinatie hiervan. Een disbalans kost veel energie en kan leiden tot verstoorde lichaamssystemen en uiteindelijk bewust merkbare fysieke of mentale klachten. Denk aan migraine, slaap en gemoedsproblemen, overspannen of niet lekker in je vel zitten.
Maar ook als je geen klachten hebt, kun je een wens hebben om je simpelweg beter te voelen of bepaalde prestatie doelen na te streven.

Soms heb je hulp nodig om een patroon te doorbreken of inzichten te krijgen over jezelf die je verder kunnen helpen. Als je mij vraagt met je mee te denken, gaan we samen werken aan jouw persoonlijke doelen.

Hoe?
Mijn manier van werken is vanuit een unieke geïntegreerde aanpak en een holistisch mensbeeld. Immers: ons lichaam en psyche zijn één geheel. Verbetermogelijkheden vind je meestal in combinatie tussen beide.
Het fundament van deze unieke aanpak is: orthomoleculaire geneeskunde (volgens de kPNI) en psychodynamische coaching, aangevuld met toegepaste kinesiologie.

Deze verschillende geneeskunsten vullen elkaar prachtig aan. Zo kan ik jou – zowel vanuit je lichamelijke en psychische wensen – effectief en persoonlijk richting de volgende stap in jouw leven te helpen.

We werken met de elementen die voor jou op dat moment de meeste impact hebben en haalbaar zijn. Omdat onze basis energiebron voeding is, staan voeding en eventueel aanvullende supplementen, centraal. Ook is laboratoriumonderzoek mogelijk in het geval we meer feiten boven tafel willen krijgen over specifieke energieklachten.

Het resultaat?
In een traject werken we zowel aan de grondoorzaken als aan eventuele symptomen. Je krijgt inzicht in korte en lange termijn verbetermogelijkheden. Zo kun je zelf aan de slag en op deze manier je veerkracht vergroten. Je krijgt weer meer energie zodat je lichaam zich kan herstellen en verbeteren. Met als resultaat dat je je weer In je Element voelt!

Mijn specialisaties:
– (Oer) voeding en suppletie (orthomoleculaire geneeskunde)
– Laboratoriumonderzoek
– Kruiden en planten therapie (fytotherapie)
– Mineralentherapie (oligotherapie)

– Zwangerschapswens en zwangerschapsbegeleiding
– Darmtherapie
– Overspannen / burn-out
– Slaap- of gemoedsproblemen
– Allergie/ eczeem problematiek (kinderen en volwassenen)
– (Gezond) afvallen

– Holistische loopbaanbegeleiding
– Back in shape traject
– Vitaliteitscheck
– Prestatieverbetering

Over Your Elements:
Your Elements is aangesloten bij de beroepsvereniging MBOG. Vanaf november 2017 geldt er vergoeding vanuit de aanvullende verzekering voor consulten.

Your Elements werkt samen met artsen en therapeuten van verschillende (reguliere én aanvullende) disciplines en heeft een praktijk in Amsterdam en in Hilversum.

Past deze aanpak bij jou?
Je bent altijd welkom contact op te nemen voor meer informatie en te bespreken wat Your Elements voor jou kan betekenen.

@: liselore@yourelements.nl
T: 0624829442

Voor meer informatie, kijk ook eens op:
W: yourelements.nl