Monique de Veth-Konings

Monique de Veth-Konings

Psychiater en (binnenkort) homeopathisch arts

Afspraak maken

Telefoon: 020-6798586

E-mail: aigamsterdam@gmail.com

Adres: Deurloostraat 129 hs

1078 HX Amsterdam

Monique de Veth-Konings

Mijn naam is Monique de Veth-Konings. Ik ben sinds 2005 psychiater en in 2021 ben ik gestart met de opleiding tot homeopathisch arts.
In de afgelopen 15 jaar heb ik voor verschillende instellingen gewerkt. Naast 15 jaar werkzaam te zijn als vrijgevestigd psychiater, heb ik daarnaast bij verschillende instellingen gewerkt, o.a. bij GGZ in een crisisdienst, bij verslavingszorg en ook bij een autismecentrum.
Mensen hebben zowel lichamelijke als psychische klachten. In mijn werk zie ik dat een meer holistische benadering van klachten meer passend is. Dus niet alleen kijken naar symptomen en deze behandelen maar meer kijken naar de oorzaak en aandacht voor alle facetten. Gezonde voeding en beweging ter preventie van zowel psychische als lichamelijke ziekten is belangrijk. Het zelfhelend vermogen van het lichaam en de bewustwording hiervan is essentieel. Dit zelfhelende vermogen is iets wat door homeopathische behandeling in gang kan worden gezet, maar ook in ondersteunende en inzichtgevende gesprekken. Het is belangrijk dat mensen zelf meer inzicht krijgen in onbewuste patronen die spelen om zo meer in balans te komen.

Ik ben dus werkzaam als vrijgevestigd psychiater en mijn praktijk heet MOVE. De website is www. move-psychiatrie.nl. Ik werk in Eindhoven en daarnaast ben ik twee dagen per maand werkzaam in het Artsencentrum voor Integrale Geneeskunde in Amsterdam.
Voor 2022 heb ik contracten met CZ, VGZ en DSW. Indien u verzekerd bent buiten deze verzekeringen, krijgt u een factuur die bij de zorgverzekeraar ingediend kan worden. Afhankelijk van uw polis, wordt het consult geheel of gedeeltelijk vergoed.