Ronny Ramlakhan

Ronny Ramlakhan

Arts, gespecialiseerd in Ayurveda, Acupunctuur en Fytotherapie.

Afspraak maken

Telefoon: 020-6798586

E-mail: aigamsterdam@gmail.com

Adres: Deurloostraat 129 hs

1078 HX Amsterdam

Ronny Ramlakhan

Aan de Vrije Universiteit van Amsterdam ben ik afgestudeerd als arts in de Westerse (reguliere) geneeskunde. Bij de behandeling van mijn patiënten wordt deze verworven kennis dagelijks toegepast.
Uit jarenlange ervaring is mij echter gebleken dat behandeling volgens de reguliere geneeskunde niet altijd een bevredigend resultaat levert voor de patiënt.

Gedreven door mijn levensvisie waarbij onder andere het helpen van de lijdende mens een richtsnoer is, heb ik me gespecialiseerd in verschillende integrale behandelmethoden, onder andere de Ayurveda, Acupunctuur en Fytotherapie (kruidengeneeskunde).
Met een combinatie van de moderne en de traditionele vormen van de geneeskunde behandel ik al jaren veel patiënten met verschillende medische klachten en aandoeningen op verschillende gebieden.

Omdat elke klacht anders is en elk mens uniek, worden mijn behandelingen afgestemd op de situatie van de patiënt waarbij ik aandacht heb voor de gehele mens. De onlosmakelijke relatie tussen lichaam, geest en ziel is daarbij een belangrijke pijler.

Afspraken inplannen kan via de assistente van de AIGA: tel. 020-6798586 (9-12 u), of ik ben direct te bereiken via mijn mobiele telefoon: 06-41213943.