Swaida Wadan

Swaida Wadan

Arts voor integrale geneeskunde en leefstijlgeneeskunde, en huisarts

Afspraak maken

Telefoon: 020-6798586

E-mail: aigamsterdam@gmail.com

Adres: Deurloostraat 129 hs

1078 HX Amsterdam

Swaida Wadan

Mijn naam is Swaida Wadan, twintig jaar werkzaam als arts waarvan vijftien jaar als huisarts. Sinds tien jaar werk ik aan mijn interesse in integrale geneeskunde en ik ben een enorm grote bewonderaar van ons fantastische lichaam, onze geest en spirit en hun interactie met de omgeving – zoals voeding, opvoeding, life-events in ons eigen leven en in dat van onze ouders en voorouders.  

Ik heb de Arts- en Huisartsopleiding Amsterdam UMC, locatie VUmc gedaan. Daarna heb ik de opleiding Integrative Medicine (IM) en Leefstijlgeneeskunde afgerond bij de Academy for Integrative Medicine (AIM). Op dit moment ben ik bezig met de laatste maanden van de opleiding Chinese Geneeskunde en Acupunctuur voor artsen.
Uit nieuwsgierigheid naar de oorzaak van ziekten op het fysieke niveau heb ik me verdiept in het belang van de juiste voeding, vasten, ontgiften, supplementen en het belang van hormonen, darmgezondheid en het microbioom – zowel voor preventie als bij behandelingen van ziekten, bijv. het omkeren van diabetes mellitus type 2.  
Uit interesse in mind/body-technieken en het geloof dat we energetische wezens zijn, heb ik diverse opleidingen in deze richting gedaan, zoals intuïtieve ontwikkeling, mindfulness, zelfcompassie – om blokkades in onze aangeleerde gedachtepatronen en daardoor ook emotionele blokkades te herkennen en erkennen en handvatten te bieden om deze op te lossen.

Ik geloof in de rol van de arts als coach, en de patiënt als specialist van de eigen gezondheid. Zelfcompassie en eigen regie voeren helpt ons om in onze eigen kracht te staan. Zingeving en in verbinding staan met jezelf, anderen en de natuur is een belangrijke tool voor het zelfherstellend vermogen van het lichaam en daardoor voor genezing en geluk.  

Mijn missie is om mijn basiskennis over diverse geneeswijzen, zowel regulier als complementair, in te zetten ter verbetering van de gezondheid door het stimuleren van het zelfhelend vermogen van het lichaam.
Veiligheid en effectiviteit staan voorop!

Voor meer informatie: https://www.praktijkwadan.nl/
Maak een afspraak via info@praktijkwadan.nl of bel 020-6798586 op werkdagen van 9.00-12.00 uur.

Ik hoop u te ontmoeten in het AIGA!